Producători Tenda
Cod produs: ROUAC5V3
Disponibilitate: La comandă
89,99 Lei

Router Wireless TENDA AC5V3 AC1200, Dual-Band 300 + 867 Mbps, alb

Prioritizare inteligenta a traficului

AC5 V3.0 este construit pe baza tehnologiei dual-band integrate, combinand semnelele din cele doua benzi sub un sigur nume Wi-Fi. Banda mai rapida este alocata in mod dinamic catre diversele dispozitive prin intermediul unui sistem de optimizare.


Setare in cateva minute

Functia de migrare a contului permite transferul datelor de cont de la routerul initial, facand ca instalarea noului router sa se faca in cateva minute.


Protocol IPv6

AC5 V3.0 este bazat pe protocolul IPv6 care permite reducerea duratei de transmisie si a intarzierilor.


Administrare confortabila a lui AC5

Operarea de la distanta prin intermediul aplicatiei Tenda WiFi va ofera o modalitate foarte comoda de a administra dispozitivul.


Control parental:

Modificati, cu ajutorul aplicatiei, timpul in care copii sunt conectati la internet si controlati continutul pe care acestia il acceseaza.


Retea vizitatori:

Puteti stabili, prin intermediul smartphone-ului, blacklists si limita accesul vizitatorilor intr-un mod foarte usor.

Caracteristici
Brand TENDA
Culoare Alb
Firewall Forbid WAN PING from internet
Garantie 24 Luni
Management Management local, Management la distanta
Tip produs Router Wireless
Viteza Ethernet (Mbps) 10/100
Viteza Wi-Fi (Mbps) 300 + 867

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.