Livrare prin curierat rapid:

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 500 RON!!!

Preturile de pe site includ Taxa Verde si TVA.

Echipa PriceHunters.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a onora comenzile dumneavoastra in termen de 48 ore, dar in cazul unor anumite produse  termenul maxim pentru livrarea acestora poate dura pana la 30 de zile.

Pentru a stabili toate detaliile legate de livrarea in bune conditii a produselor  unul din consilierii nostri va contacta in cel mai scurt timp. Vom face tot posibilul ca produsele d-voastra sa ajunga in cel mai scurt timp, in siguranta, si la cele mai mici preturi posibile.

PTech Computers & Service SRL isi rezerva dreptul sa confirme comanda dumneavoastra inainte de expedierea coletului. Comenzile plasate pe site vor fi confirmate telefonic de catre unul din operatorii nostrii. Dupa confirmarea comenzii de catre unul din operatorii nostrii, vom stabili si un termen de livrare. Livrarea si confirmarea comenzii poate fi influentata de urmatoarele: distanta pana la destinatie, conditiile meteorologice nefavorabile, momentul in care a fost plasata comanda si disponibilitatea produsului.

Pentru livrarea comenziilor mai mari de 500 de RON TRANSPORTUL este GRATUIT oriunde pe teritoriul Romaniei  prin curierat rapid Fan Courier sau Posta Romana, iar pentru comenziile mai mici de 500 RON se percepe un tarif fix de 19 RON inclusiv TVA.
 

Plata se face prin ramburs la primirea coletului. Clientul plateste atat contravaloarea produsului comandat cat si transportul aferent acestuia. De asemenea clientul poate opta pentru asigurarea coletului pe perioada transportului, pentru aceasta percepandu-se o taxa de 1% din valoarea comenzii + TVA.
 

Conditiile in care se face transportul apartin firmei de curierat , din momentul preluarii coletului din depozitul nostru.
 

Clientul are obligatia de a verifica in prezenta curierului daca ambalajului este intact si corespunde cantitativ cu ceea ce a comandat. In cazul in care apar unele nereguli clientul are obligatia de a completa un process-verbal de constatare in prezenta curierului. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 

Ridicare din magazinul nostru 

 

Ridicarea produselor din magazin va putea fi realizata doar dupa ce unul dintre operatorii nostrii va va confirma termenul si disponibilitatea produsului in magazin. 

PTech Computers Gherla : Str. Vasile Alecsandri, Nr. 2 , Tel : 0364737839

 

Plata

Plata se poate face:

  • In numerar
    Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu.
    Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

·         Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!