Producători Samsung
Cod produs: LS24F354FHUXEN
Disponibilitate: La comandă
499,00 Lei

Monitor Gaming LED PLS Samsung 23.5", Full HD, HDMI, FreeSync, Game Mode, Flicker Free, Slim, Negru, LS24F354FHU

Profil incredibil de subtire si design elegant, modern

Avand doar 10 mm - la fel de subtire ca un pix - panelul este de peste doua ori mai subtire decat monitoarele standard Samsung.

Suport simplu circular: Un suport circular simplu completeaza elegant ecranul super slim.

Panoul spate cu model: Textura panoului din spate ofera un finisaj elegant, modern.

Profil incredibil de subtire si design elegant, modern


Gaming fluid, fara probleme, cu AMD FreeSync

Prin sincronizarea dinamica a ratei de refresh a ecranului cu frecventa imaginii, AMD FreeSync reduce la minimum sacadarile si asigura un gaming fluid.

Modul Joc: Prin optimizarea instantanee a culorilor ecranului si a contrastului pentru jocuri, modul Joc asigura ca vei putea vedea scenele de joc la cea mai inalta calitate.


Optimizat pentru confort de vizionare

Modul Eye Saver: prin reducerea emisiilor de lumina albastra - care stimuleaza retina mai mult decat alte lungimi de unda de culoare - Modul Eye Saver reduce oboseala ochilor si ofera o experienta de vizionare mai confortabila.

Flicker Free: tehnologia Flicker Free de la Samsung reduce la minimum palpairile ecranului, pentru ca tu sa poti lucra sau sa te poti juca confortabil pentru mai mult timp.


Unghi de vizualizare ultra-larg pentru o vizionare perfecta de oriunde

Unghi de vizualizare ultra-larg de 178 de grade: Un unghi de vizualizare vertical si orizontal extins de 178 de grade asigura o imagine clara de oriunde privesti.

Indiferent daca stai pe spate relaxat sau impreuna cu prietenii, unghiul de vizualizare mai larg inseamna ca toata lumea se bucura de imagini perfecte din orice pozitie.


Tehnologia de economisire a energiei de la Samsung reduce consumul de energie si impactul asupra mediului

La setarea automata, tehnologia de economisire a energiei de la Samsung regleaza in mod fluid luminozitatea afisajului in functie de luminiscenta zonelor negre ale ecranului, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 10%.

Luminozitatea ecranului poate fi, de asemenea, setata manual la 25% sau 50% din maximum.

Caracteristici
Aspect imagine 16 : 9
Brand Samsung
Culoare Negru
Format ecran Wide
Gama Gaming Home & Office
Garantie 24 Luni
Inaltime 418 mm
Latime 547.7 mm
Lungime 81.7 mm
Putere consumata 20 W
Rata de refresh (maximala) 60 Hz
Tehnologie display LED PLS
Tip produs Monitor Gaming
Tip rezolutie Full HD
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 178 / 178 grade

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.