Producători Seagate
Cod produs: ST1000VX005
Disponibilitate: La comandă
225,00 Lei

Hard Disk desktop SEAGATE SkyHawk Surveillance 1TB, 5900RPM, SATA3, 64MB, ST1000VX005

Optimizat pentru DVR-uri si NVR-uri, hdd-urile de supraveghere Skyhawk ™ sunt reglate pentru incarcari de lucru 24 cu 7 in capacitati de pana la 10 TB. Echipat cu noua versiune imbunatatita a firmware-ului, ImagePerfect ™. Acesta ajuta la reducerea de cadre si au scazut si timpii morti, cu un rating de volum 3x  si este gata pentru a inregistra pana la 90% din timp .

Inovativul firmware ImagePerfect permite fara probleme streaming video clar pentru un program 24/7 ajutand la afacerea dumneavoastra.

 Construit pentru a inregistra 90% din timp - suporta pana la 64 de camere video

- Pana la 10 TB sau 2.000 + 1 ore de video HD

- 180 TB / an de evaluare a volumului de munca, de 3 x volumul de munca al unei unitati desktop si este sustinut de o garantie limitata de 3 ani

- NVR-urile ofera un design robust pentru medii multi-drive

- Protejati-va datele impotriva evenimentelor neprevazute cu un plan de salvare de date  prin serviciul de recuperare optional.

Caracteristici
Buffer 64 MB
Capacitate 1 TB
Format 3.5 inch
Garantie 36 luni
Interfata SATA III
Tip produs HDD
Viteza rotatie 5900 rpm

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.