Producători Eco Box
Cod produs: CB436A
Disponibilitate: La comandă
49,00 Lei

Cartus Toner Eco Box CB436A, 36A, 2,5 K Compatibil cu HP Laserjet Pro 1102

Cartus toner compatibil cu HP 36A 2500 de pagini, echivalent 100% nou, marca Eco Box.

Contribuie la menţinerea productivităţii afacerii cu performanţele de încredere ale cartuşelor de toner compatibile. Obţine de fiecare dată documente de calitate profesională şi evită reimprimările costisitoare utilizând cartuşele fiabile, uşor de înlocuit. 

Cartușul toner brand Eco Box este un produs Premium realizat în totalitate din componente noi. Spre deosebire de cartușele ”ieftine” din comerț, acesta nu conține elemente remanufacturate sau recuperate din cartușe deja folosite. Cartușul Toner brand Eco Box este ambalat în pungă de protecție tip burduf iar ambalajul exterior este din carton marcat cu brandul Eco Box.

Caracteristici
Brand Eco Box
Brand compatibil(imprimanta) HP
Consumabil Compatibil
Culoare Negru
Garantie Înlocuire produse defecte în maximum 72 ore
Model compatibil (imprimanta) HP LaserJet M1120 MFP, HP LaserJet M1120n MFP, HP LaserJet M1522n MFP, HP LaserJet M1522nf MFP, HP LaserJet P1505, HP LaserJet P1505n
Randament pagini 2500 la 5% acoperire
Tip produs Toner

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.