Producători OEM
Cod produs: CIVMASK_3PLY
Disponibilitate: La comandă
39,99 Lei 59,00 Lei

Masca faciala (nesterila), uz civil, unica folosinta, 50 buc

Masca de unica folosinta faciala este formata din 3 straturi, cu 3 pliuri si este prevazuta cu elastic pentru o prindere dupa urechi.

Masca constituie o bariera eficace de filtrare, garanteaza o protectie maxima contra fungi, bacterii, adaptandu-se perfect la forma fetei si de asemenea este un bun mediu de preventie in imprastierea de microbi care se transmit pe calea aerului.

Caracteristici
Altele Grad de filtrare: eficiență de filtrare bacteriană (BFE) ≥ 95% permeabilitate respiratorie ≤ 49pa Standard Aplicat: Regulation (EU) 2017/745 EN 149:2001+A1:2009
Culoare Albastru
Destinat pentru Protectie civila
Material Poliamida
Numar bucati/set 50
Numar straturi 3
Proprietati Fara latex
Tip masca Standard
Tip produs Masca
Utilizare Unică folosință

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Produse asemănătoare