Producători HP
Cod produs: C9351AE
Disponibilitate: Stoc epuizat
89,90 Lei 119,90 Lei

Cartus cerneala HP 21, C9351AE, Original, Negru

Cartusele de cerneala neagra HP 21 sunt concepute pentru a oferi caracteristici prietenoase si o valoare excelenta. Imprimati la calitate laser documente cu text negru si imagini clare, care rezista la decolorare.

Imprimati text la calitate laser, plus grafica si imagini clare care rezista la decolorare timp de decenii. Obtineti o calitate imbunatatita a imaginilor utilizand hartie cu simbolul ColorLok.

Obtineti caracteristici prietenoase si o valoare excelenta. Monitorizati simplu nivelurile de cerneala si finalizati lucrarile de imprimare urgente cand o anumita cerneala este pe terminate. si este simplu sa alegeti cartusul de cerneala HP original creat pentru a va corespunde cerintelor de imprimare.

Bazati-va pe performantele constante, fiabile, ale cartuselor de cerneala HP originale. Fiecare cartus de cerneala HP original este absolut nou, pentru o experienta de imprimare superioara.

Caracteristici
Brand HP
Brand compatibil(imprimanta) HP
Capacitate 5 ml
Consumabil Original
Culoare Negru
Model compatibil (imprimanta) Deskjet D2360, Deskjet D2460, Deskjet F2180 All-in-One, Deskjet F380 All-in-One, Deskjet F4180 All-in-One, Officejet 4315 All-in-One, Officejet 4355 All-in-One, Deskjet D1530, PSC 1410 All-in-One
Randament pagini 190
Tip produs Cartus de cerneala

Produsele prezentate sunt comercializate in ambalajul original al producatorului. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site, acestea se pot modifica in functie de actualizarile producatorilor fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.